@Master why can't I force desktop mode on my phone

TheBasedCel

TheBasedCel

GigaTruecel Bastard & Bad Person
★★★★★
Joined
Feb 22, 2020
Posts
5,626
Online
18d 8h 42m
@Master It would be cool if I could change my sig without having to go on my pc with the media I have on my phone
 
NEETard

NEETard

Overlord
★★★★★
Joined
Jul 3, 2019
Posts
7,165
Online
60d 17h 24m
@Master It would be cool if I could change my sig without having to go on my pc with the media I have on my phone
Turn on screen rotation and youll see it
 
TheBasedCel

TheBasedCel

GigaTruecel Bastard & Bad Person
★★★★★
Joined
Feb 22, 2020
Posts
5,626
Online
18d 8h 42m
TheSecondComing

TheSecondComing

no looks no life
★★★★★
Joined
Oct 1, 2018
Posts
24,480
Online
131d 5h 16m
my sig good
 
BraincelsRefugee

BraincelsRefugee

KHHV friendless currycel
★★★★
Joined
Sep 30, 2019
Posts
3,380
Online
26d 22h 30m
Desktop mode does exist on mobile but it sux for browsing. Due to huge signatures and white space, you can see about half a post at a time
 
Emba

Emba

will check browsers for food
★★★★★
Joined
May 19, 2019
Posts
16,916
Online
58d 16h 38m
You can easily force it via settings in the Firefox browser.
 
Allblueeeee

Allblueeeee

Knajjd is life <3-Knajjd Fanclub Leader-Midfacecel
Joined
Dec 11, 2017
Posts
3,099
Online
27d 7h 31m
Desktop mode does exist on mobile but it sux for browsing. Due to huge signatures and white space, you can see about half a post at a time
Apple?
Works and looks fine on android
 
Yerberito

Yerberito

Enlightened
★★★★★
Joined
Nov 17, 2019
Posts
40,276
Online
57d 15h 36m
I have them disabled anyway
 
Top